De Schilderkampioen

De Schilderkampioen

Speciale acties

Speciale acties

Bij De Schilderkampioen kunt u rekenen op professioneel advies van goed opgeleide en vakbekwame schilders, en kunt u genieten van kwalitatief schilderwerk waar u lang plezier van zult hebben. Maar dat is nog niet alles! We hebben ook een aantal speciale acties waar u van kunt profiteren.

Bij De Schilderkampioen streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige schildersdiensten te leveren, maar ook om onze klanten extra waarde te bieden. Maak gebruik van onze speciale acties en profiteer van de voordelen die wij u bieden. Neem vandaag nog contact met ons op om uw schilderproject te bespreken en te profiteren van deze geweldige aanbiedingen.

Btw-korting: Als uw huis ouder is dan 2 jaar, betaalt u geen 21% btw, maar slechts 9%. Dat is een aanzienlijk voordeel dat direct van toepassing is op uw project.

Burenkorting: Heeft u buren in dezelfde straat die ook ge√Įnteresseerd zijn in ons hoogwaardige schilderwerk? Dan belonen wij u en uw buren met een groepskorting. Samen kunnen jullie genieten van prachtig geschilderde huizen en tegelijkertijd besparen op de kosten.

Winterschilderkorting: Buiten het reguliere seizoen bieden wij aantrekkelijke kortingen op ons schilderwerk. Denk hierbij aan binnenschilderwerk, zoals het schilderen van ramen, deuren en kozijnen, of het sausen van muren en plafonds. Dit zijn ideale klussen om in de winterperiode uit te voeren. Profiteer van de voordelige tarieven en geef uw interieur een frisse en vernieuwde uitstraling.

Als u Onderhoudsbedrijf De schilderkampioen uw klus laat uitvoeren, kunt u 2 jaar lang gebruik maken van 5% korting op de volgende werkzaamheden:

Wij staan garant voor uitstekende kwaliteit.

CONTACT INFO

TELEFOON:

06-42290700

EMAIL:

info@de-schilderkampioen.nl

Social Media:

sTEL DIRECT JE VRAAG


Scroll naar boven