De Schilderkampioen

De Schilderkampioen

Onze Partners

Progold

ProGold maakt net als Sigma Coatings deel uit van PPG Industries en valt onder de business unit Architectural Coatings EMEA. PPG Industries is wereldwijd marktleider op het gebied van hoogwaardige verven en coatings. Daarnaast is PPG Industries een toonaangevende producent van chemicaliën, glasproducten, glasvezel en optische producten.

SIGMA

Sigma Coatings is een Nederlandse verffabrikant met al bijna 300 jaar ervaring in de productie van kwaliteitsverven. De producten van Sigma bieden een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing en belasten daarbij mens en milieu zo min mogelijk.

Voor het beste resultaat adviseert Sigma Coatings ProGold

Sigma Coatings en ProGold zijn nauw met elkaar verbonden. De schildersgereedschappen van ProGold zijn namelijk afgestemd op de verfsystemen van Sigma Coatings.

Maar waar het natuurlijk écht om gaat, is dat die topkwaliteit in de praktijk ook uit de verf komt. Met de verfsystemen van Sigma, de schildersgereedschappen van ProGold en uw vakmanschap leveren we dan ook samen de beste eind resultaten voor uw opdrachtgevers.

Graco

Graco ontwerpt, produceert en verhandelt hoogwaardige apparatuur voor het verplaatsen, meten, regelen, doseren en spuiten van vloeibare en poeder materialen.

Wijzonol

Het is verf van een Nederlands familiebedrijf, dat sinds 1916 staat voor niets minder dan de beste kwaliteit. Je vind bij Verf.nl al jouw Wijzonol verf, net als de bijhorende schildersbenodigdheden.

SPS

SPS bv is sinds de oprichting in 1975 uitgegroeid tot één van de toonaangevende producenten en aanbieders van lakken, muurverven en sierpleisters. Met meer dan 45 jaar ervaring bedient het bedrijf hiermee de professionele markt voor de schilder, professionele markt voor de stukadoor, en de industriële markt.

SIKKENS

Sikkens is een verf producerend bedrijf dat in 1792 werd opgericht in de Nederlandse stad Groningen en in 1939 verhuisde naar Sassenheim. Het is een van de pijlers geworden van de huidige divisie Coatings van het concern AkzoNobel.

REBEL

Rebel Paints is een rebels merk van Koninklijke Van Wijhe Verf. Een eigenzinnig Nederlands familiebedrijf met een rijke historie. Gewoon net een beetje anders. Alle verf wordt ontwikkeld en geproduceerd in het mooie Zwolle. Een bedrijf waar mensen met passie al meer dan 100 jaar de verfmarkt blijven verrassen met nieuwe innovaties en rebelse ideeën. Niet alleen in het binnenland maar wereldwijd. Onze Nederlandse kwaliteit kent geen grenzen en schittert overal.

Wij staan garant voor uitstekende kwaliteit.

Jeroen 020
Jeroen 020
2024-02-17
Professionals in wat ze doen! Snel en vakkundig. Ze geven je tips met alles wat te maken heeft met kleuren en schilderwerk. Eén woord: geweldig!
Martin Le Nouy
Martin Le Nouy
2024-01-13
Very professional and reliable. Has an eye for details. I definitely recommend this company.
Quincy Niesing
Quincy Niesing
2024-01-13
Goede communicatie, komt de gemaakte afspraken na. Alles netjes geschilderd volgens wens
Sander van Hulten
Sander van Hulten
2023-10-11
Goede service, fijn en betrouwbaar. Giorgio heeft mijn muren netjes behangen, erg tevreden mee!
Nico Mulder
Nico Mulder
2023-10-05
De dakgoot en kozijnen zijn keurig geschilderd. De kwaliteit prijs verhouding is prima.
Didem Kul
Didem Kul
2023-09-12
Had our stairs painted after a renovation. From the first conversation on pricing and planning to execution, I admire the level of professionalism and good work done. Thank you very much for everything, he is our favourite painter in the Netherlands.
Margriet Ormskerk
Margriet Ormskerk
2023-09-08
Mijn deuren en kozijnen boven laten schilderen , weer mooi strak in de lak ! Heel erg tevreden!
Martijn Companjen
Martijn Companjen
2023-08-29
Vriendelijk, betrouwbaar, netjes en betaalbaar. Dit is wat wij zochten en hebben gevonden bij De Schilderkampioen!
Eline Erdmann
Eline Erdmann
2023-08-02
We zijn heel blij met het werk van de Schilderkampioen! De communicatie verliep prettig, hij dacht mee en heeft alles perfect geregeld. We zijn heel gelukkig met het strakke eindresultaat en zouden de Schilderkampioen zeker aanraden.
IkkeMelleMij
IkkeMelleMij
2023-07-30
Snel beschikbaar, snel gewerkt en zeer goed schilderwerk geleverd. De woning was ook heel netjes opgeruimd en achtergelaten. Wij waren heel erg tevreden, een leuke en professionele houding ook!

CONTACT INFO

TELEFOON:

06-42290700

EMAIL:

info@de-schilderkampioen.nl

Social Media:

sTEL DIRECT JE VRAAG


Scroll naar boven