De Schilderkampioen

De Schilderkampioen

over ons

OVER ONS

Bij De Schilderkampioen geloven we dat elke ruimte een verhaal te vertellen heeft en dat de juiste verfstreek het verschil kan maken. Met ons team van ervaren en gepassioneerde schilders streven we ernaar om jouw visie om te zetten in levendige kleuren en een verfijnde afwerking. Of het nu gaat om een particulier huis, een zakelijk kantoorpand of een groot project, wij bieden hoogwaardige schilderdiensten die aan al jouw wensen voldoen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe De Schilderkampioen jouw ruimtes tot leven kan brengen met kleur en vakmanschap. We kijken ernaar uit om met je samen te werken en jouw schilderproject tot een succes te maken!

WIJ GARANDEREN UW TEVREDENHEID

vRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

IkkeMelleMij
IkkeMelleMij
2023-07-30
Snel beschikbaar, snel gewerkt en zeer goed schilderwerk geleverd. De woning was ook heel netjes opgeruimd en achtergelaten. Wij waren heel erg tevreden, een leuke en professionele houding ook!
Stan Golstein
Stan Golstein
2023-07-25
Hele goede ervaringen met de Schilderkampioen. Heel makkelijk in de communicatie, levert heel mooi werk en is punctueel. Top!
Mattijs Winter
Mattijs Winter
2023-07-24
Zeer responsief, denkt mee en is professioneel.
Mazdak Manesh
Mazdak Manesh
2023-07-04
Professional, en een zeer gunstige prijs kwaliteit verhouding.
Helga Harsay
Helga Harsay
2023-06-23
Heel mooi resultaat bij het schilderen van onze voordeur, en zeer professionele schilder. Vriendelijk, meedenkend en zeer professionele communicatie.
Oscar Halfhide
Oscar Halfhide
2023-06-15
Mijn ervaringen met De Schilderkampioen zijn erg positief. Het afgeleverde schilderwerk is kwalitatief van hoog niveau en kan er weer jaren tegen. Giorgio is flexibel mbt extra ander werk zoals gevelrenovatie, en hij maakt goed gebruik van zijn netwerk om zaken mogelijk te maken. Mocht iets tegenzitten dan lost hij dit gewoon op zonder discussie. Een prima keuze voor iedereen die een kwaliteitsschilder zoekt die zijn afspraken nakomt.
A C
A C
2023-05-27
Wij hebben de muren van onze woning laten verven met spuitwerk. Het resultaat is helemaal top! Erg tevreden. Heldere communicatie, houdt zich aan de gemaakte afspraken, is meedenkend en zeer professioneel!
Jennifer Niamut
Jennifer Niamut
2023-04-28
Ik ben super blij met mijn keus om de schilderkampioen de klus te laten doen. Zeer professioneel. Mijn kozijnen zitten weer strak in de lak. De schilder gaat zorgvuldig en netjes te werk. Doet wat hij zegt, is heel beleefd, respectvol en betrouwbaar. Luisterd goed naar je wensen en denk mee. Daarnaast ben ik super enthousiast om gebruik te maken van de extra diensten waarbij mijn kozijnen in de gaten worden gehouden en onderhouden. De schilder werkt snel en gebruikt verf van goede kwaliteit. Wij zien de schilderkampioen graag terug voor onze volgende opdracht.
Shlomo Wolf
Shlomo Wolf
2022-09-17
Dakkapel geschilderd voor een redelijke prijs. Netjes uitgevoerd. Afspraken keurig nagekomen. Prijs voor extra werkzaamheden in dit geval epoxy aanbrengen viel wat tegen. Maar ik raad deze schilder zeker aan. Overweeg ook om verdere werkzaamheden in toekomst bij de schilder kampioen te laten uitvoeren.

CONTACT INFO

TELEFOON:

06-42290700

EMAIL:

info@de-schilderkampioen.nl

Social Media:

sTEL DIRECT JE VRAAG


Scroll naar boven