De Schilderkampioen

Houtrot herstel

De Schilderkampioen herstelt vakkundig gevelbekleding, dorpels of kozijnen welke last hebben van houtrot. Wij herstellen hourot snel en doeltreffend en voorkomen daarmee ook toekomstige houtrot. Wij geven garantie op de herstelwerkzaamheden.

Houtrot kan een groot probleem vormen in dorpels, kozijnen, deuren en andere houten onderdelen. Wij herstellen houtrot professioneel om zo toekomstig schade en hoge kosten die gepaard gaan met vervanging te voorkomen.

 

Houtrot is de grootste vijand van uw houtwerk, daarom is houtrot herkennen erg belangrijk. Het ontstaat meestal ongemerkt en als u het eenmaal in de gaten heeft, is het vaak al in gevorderd stadium en heeft het al veel van uw houtwerk aangetast. Houtrot reparatie en herstellen kan door hout weg te frezen, te vullen met houtrotvuller en te behandelen.

Houtrot tast niet alleen de uitstraling aan, maar verzwakt ook de kwaliteit van het houtwerk. U kunt houtrot voorkomen en veel geld besparen door het houtwerk tijdig en vakkundig te laten onderhouden.

 

Scroll naar boven